Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Vajon hol vannak a Közterület Felügyelők???

2010/12/18
By admin

A Bartók Béla út elején, a Csiky utca sarkán van az egyik elhíresült térfigyelő kamera, a környéken ismert nevén, a “büntetésgyár”. Ennek a kamerának az áldozatai nemcsak a gyanútlan lakosok, vásárlók, hanem a környékbeli üzletek is. 

  

Igaz, hogy a közelben a Bartók Béla út 18. sz. előtt van egy rakodó terület, (Amire oly sokszor hivatkoznak az illetékesek.) de az sajnos mindig tele van szabálytalanul parkoló autókkal. A helyi üzletek emiatt, csak szabálytalanul megállva tudnak rakodni. Többek között egy alkalommal 16 másodperces megállás alkalmával sikerült egy bírságot beszerezni!! 

A rakodóhely, amelyik mindíg tele van, mert szabálytalanul parkoló személygépkocsik foglalják el a helyet.

 A közterület felügyelők feladata lenne többek közt, hogy a szabálytalanul parkoló autókat megbírságolják és így gondoskodjanak a rakodóterületet szabadon tartásáról, hiszen e nélkül a parkoló nélkül, nem lehetséges a szabályos megállás árurakodásra a környéken. Persze, egyszerűbb, a meleg irodahelységben a számítógép képernyője előtt ülve, a gombokat nyomogatva, megbírságolni a kényszerből szabálytalankodókat, mint eljönni a helyszínre és intézkedni!!  

                                                                                                                                   

                                          Ezt az autót 16 másodperc megállásért büntették meg 30.000 forintra.

Lehet, hogy az Újbudán oly nagymértékben támogatott Közterület Felügyeletnél az utcára már nem jut Közterület Felügyelő?? 

Ebben az ügyben már több mint 60 esetben küldtünk fényképpel ellátott levelet a Közterület Felügyeletnek, a járőrök viszont – az első pár levél után – csak nagyon ritkán jelentek meg, a délelőttől ott parkoló autó rendszerint estére sem kapott bírságot, pedig nem 16 másodpercre állt meg, hanem legalább 16 ezer másodpercre. Vajon oda miért nem mennek, ahol minden napos a probléma? 

Vajon hány Közterület Felügyelő dolgozik a kerületben? 

Vajon mennyibe kerül ez nekünk, állampolgároknak? 

Vajon hol vannak ilyenkor a Közterület Felügyelők?   

Igérem, utána fogunk járni !

Tags: