Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Újabb elkövetőket keres a rendőrség

2011/01/10
By admin

Újbuda Rendőrkapitányságán eljárás indult ismeretlen tettesek ellen, akik 2010.10.27. napján este fél kilenc körül az Orlay utcában a sértettet hátulról megtámadták, több alkalommal megütötték, majd elvették két táskáját, benne irataival, készpénzével, mobiltelefonjával és egyéb értékeivel együtt. A bűncselekménnyel okozott kár 50.000 forint.

Fenti cselekmény alkalmas a Btk. 321. § (1) bekezdésébe ütköző és aszerint minősülő rablás bűntett elkövetésének megállapítására.

A két elkövető személyleírása:
Az első férfi 45-50 év körüli, fejtetőn kopaszodó, őszülő. Roma származású. Testalkata átlagos. A férfin tetoválás, arcszőrzet, szemüveg nem látható. Ruházata: kék farmer, barna cipő, kék pulóver, kék kabát, melynek az ujjain fehér-világos csík látható.
A második férfi a felvételek alapján fiatalabbnak tűnik, a fején lévő világos kék baseball sapka miatt az ő arca nem látható. Testalkata a kamerafelvételek alapján átlagos. Ruházata: Kék farmer, fehér cipő, világos kék kabát. A férfi kezében egy utazótáska volt, a hátán pedig egy világoskék hátizsák.

Kérem mindazokat, akik a képeken látható férfiakat felismerik (vagy felismerni vélik) és róluk – különösen a fenti, illetve ahhoz hasonló jellegű bűncselekmények elkövetése kapcsán – bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek a BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság 381-4300/260-as, illetve munkaidőn kívül a 381-43-00140-es telefonszámán

dr. Balázs Norbert r. alezredes kapitányságvezető

www.ujbuda.hu (2011. 01. 06.)

Tags: ,