Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Tovább maradhatnak a bérlők a Bartók Béla úton

2011/04/19
By admin

Már második alkalommal rendezték meg az ‘Ön milyen Bartók Béla utat szeretne?’ – című lakossági fórumot, ahol a résztvevők a Kulturális Városközponttal kapcsolatos véleményüket fejthették ki a város vezetőinek. Az előző fórum végén a házigazdák ígéretet tettek arra, hogy folytatják a kezdeményezést és egy újabb alkalmat biztosítanak a lakosság számára az egyeztetésre.

Hoffmann Tamás Újbuda polgármestere köszöntő beszédében összegezte az előző fórumon történteket, és megnyugtatta a résztvevőket, hogy nélkülük nem születhet döntés, a helyben élő lakosság érdekét mindenképpen szem előtt tartják. Mint mondta, egyértelműen látszik, hogy az itt lakók egy élhető, barátságos városrészt szeretnének otthonuknak.

Hangsúlyozta, hogy a kulturális funkciók mellett ezért nem hiányozhatnak a lakossági igények kiszolgálására létrejövő üzletek, szolgáltatók sem. Szabó András önkormányzati képviselő ismertette azokat a sikereket, amelyeket az előző fórum óta értek el. Beszámolt azokról az érdemi előrelépésekről, amelyek a korábban kifogásolt bérleti szerződések meghosszabbításával kapcsolatban hangoztak el. A Gazdasági Bizottság számára benyújtott előterjesztés szerint a jelenlegi bérlők szerződéseit határozatlan idejűre módosítják, így az érintett kisebb üzletek válláról ez a hónapok óta tartó nagy teher lehullik.

A fórumról bővebben az Újbuda újság április 20.-án megjelenő számában olvashatnak.

Újbuda Média (2011. 04. 15.)

Tags: ,